Termékbemutatás
A szörp valamilyen cukorféleség (esetleg cukoralkohol) tömény oldata. A szirupokat elsősorban a gyógyszerészetben és az élelmiszeriparban, illetve a gasztronómiában használják. Egyes szirupokat az élelmiszeriparban szörpnek is neveznek, köznapi értelemben a szörp elsősorban gyümölcsszörpöt jelent. Az általunk forgalmazott szörp, ellenőrzött Bio gazdaság gyümölcséből készült natúr termék.
A klasszikus magyar szörpök között mindig megtalálható a szamóca, leánykori nevén az eper. Kellemes aromájának, és ízének köszönhetően szintén a kedvencek közé tartozik. A szamócából készült szörp jótékonyan hat az egész szervezet működésére ,antioxidáns, immunerősítő, emésztést javító. Eredeti recept alapján készült gyümölcsszörpünk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert.
A szörpök közös tulajdonsága a magas antioxidáns tartalom. Az antioxidánsokkal megelőzhetők krónikus betegségek, mint az érelmeszesedés, koleszterinlerakódás, szívinfarktus, bőrproblémák kialakulása, rák keletkezése, memóriazavar. Az antioxidáns vitaminok – mint az E-vitamin, béta-karotin, és 30–40 mg/100g C-vitamin – fokozzák a hatását.
Kényeztesse az eredeti recept alapján készült Áfonya ízű szörppel ízlelőbimbóit! Ne feledje, hogy egy liter szörpből akár nyolcszor ennyi üdítőt is készíthet! A vörös áfonya igen gazdag antioxidánsokban (antocianidinek, tanninok), melyek védik szervezetünket a káros oxidációs folyamatoktól, óvják testünket az öregedéstől.

A Fertődi szörp valódi gyümölcsből készül, tartósítószert nem tartalmaz. Literes és 0,7 literes kiszerelésben kapható.

Diabetikus szörpök, Ízesitett szörpök is megtalálhatóak a kínálatunkban.

Az igazi szörp szikvízzel készül , ami kellemes természetes üdítő 1 dcl szörphöz 7 dcl szikvíz ( szódavíz ) hozzáadásával készül.