Üzemünk:
Szénsav palackozó, üvegbe illetve műanyag palackba töltjük a szódavizet. Az 1990-s évek végén a szikvízgyártó kisiparosok átálltak a műanyag palackban tárolható szódavíz árusítására.
Szódáspalack töltő, Magyarországon 1826-ban Jedlik Ányos ért el új eredményeket, amikor a balatonfüredi ásványvizet szerette volna egy friss, mesterséges szénsavas vízzel helyettesíteni. Az ő nevéhez fűződik a szikvíz nagyüzemi gyártása.
Egészségesebb mint bármi más ital. Kitűnő szomjoltó, illetve fröccs/szörp adalék. Magyarországon való gyártását Jedlik Ányos dolgozta ki.
A szódavíz ( másként szikvíz ), nyomás alatt lévő szénsavas ital. Szikvíznek (szódavíznek) csak olyan terméket szabad nevezni, amely szifonfejes palackba, vagy szifonfejes felvezető szárral ellátott szikvizes ballonba töltenek.
A szódavíz nyomás alatt lévő szénsavas ital. Szikvíznek csak olyan terméket szabad nevezni, amely szifonfejes palackba, vagy felvezetőszárral ellátott szikvizes ballonba történik. A zárt rendszer biztosítja, hogy a szikvíz a teljes kinyomásig megőrzi minőségét. Kitűnő szomjoltó ital. A fröccs és a szörp elkészítése elengedhetetlen nélküle.

1,5 és 2 l PRB szikvizes palack

1,5 és 2 literes PRB szikvizes palack

2 literes szódavíz

2 literes szódavíz

25 literes ballon

25 literes szódás ballon

Rekesz

rekesz